Website leveringsvoorwaarden 

Label159 aanvaardt geen aansprakelijkheid die voortvloeien uit druk- of typfouten. Mocht bepaalde informatie voor u van cruciaal belang zijn neem dan even contact op zodat we online communicatie kunnen controleren alvorens te verzenden. Door gebruik te maken van de webshop gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden die we zonder voorafgaande kennisgeving kunnen aanpassen.

Prijzen leveringsvoorwaarden 

Alle prijzen zijn in euro’s en incl. BTW. Verzendkosten worden apart aan de bestelling toegevoegd. Alle leveringen worden verzonden nadat het volledige bedrag is betaald.

Maatwerk

Alle pakketten zijn met de grootste zorg gemaakt, het kan altijd voorkomen dat er kleine afwijkingen zijn t.o.v. de foto’s online. Dit is geen reden om een bestelling retour te sturen, het blijft grotendeels handwerk.

Cadeaupakket met Oliedrum

Het cadeaupakket is verpakt in een stoere industriële oliedrum met spanring. Het kan voorkomen dat er kleine krasjes of mini deukjes inzitten. Dit hoort echter bij de uitstraling. De vaten zijn nieuw en ongebruikt.

Verzendkosten

Nederland €7,95 en vanaf €199,- géén verzendkosten.
België €9,95 en vanaf €249,- géén verzendkosten.

Verzending

Alle bestellingen worden indien voorradig door post.nl binnen 48 uur verzonden.
Indien u een foutief adres opgeeft is Label 159 niet aansprakelijk voor vertraagde of niet uit te leveren goederen.
Als een bestelling door PostNL retour wordt gestuurd omdat de aflevering niet mogelijk was brengen wij verzendkosten in rekening indien de bestelling opnieuw geleverd dient te worden. Indien dit niet gewenst is zullen wij de bestelling crediteren minus de standaard verzendkosten.

Ruilen & retourneren

Bent u niet tevreden en wenst u iets retour te zenden, stuur dan een e-mail naar info@label159.nl U ontvangt daarna spoedig onze retour instructies. Let op, retour kosten zijn voor eigen rekening. In verband met hygiëne is het niet mogelijk om maatwerk of proefpakketten te ruilen of retourneren.

Special thanks!

Rudy Bressers, Frank Winkler, Felix Wolf, Reinhard Thrainer, Paul Edney, TLSPAMG, Darkmoon_Art, Sue Telford, Free-photos, Marie Sjödin, Sumanley Xulx.