Gin is een populaire drank die vaak wordt gemaakt met juniper bessen als de belangrijkste smaak. Het wordt vaak geserveerd in een gin-tonic, maar kan ook worden gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails en mixed drinks.

Er zijn veel verschillende soorten gin beschikbaar, zoals London Dry gin, Plymouth gin en Old Tom gin. Elke soort heeft zijn eigen unieke smaakprofiel, afhankelijk van de specifieke botanicals die worden gebruikt tijdens het distilleerproces.

Gin is ook een populair ingrediënt in koken en kan worden gebruikt in marinades, sauzen en desserts.

In de afgelopen jaren is de populariteit van gin sterk toegenomen, met steeds meer distilleerderijen die nieuwe en innovatieve gin’s ontwikkelen met unieke smaken en ingrediënten. Dit heeft geleid tot een groeiende trend van craft gin’s, gemaakt door kleine distilleerderijen.

Of u nu een gin-tonic drinkt op een zomerse dag of een unieke gin cocktail proeft in een bar, gin is een veelzijdige drank die zeker de moeite waard is om te ontdekken en te proeven.

Welkom bij onze gin webshop, de plek waar u een grote selectie van de beste gin’s uit de hele wereld kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar een klassieke London Dry gin of een moderne craft gin, wij hebben het allemaal.

Onze webshop biedt een grote diversiteit aan gin merken en smaken, van bekende merken zoals Hendrick’s, Gordon’s, en Tanqueray tot unieke en exclusieve gin’s van kleine (en Nederlandse) distilleerderijen. Wij bieden ook alcohol vrije gin, gin-geschenken en gin-pakketten voor speciale gelegenheden.

Wij beschikken over een snelle en betrouwbare verzending, en bieden veilige betalingsopties.

Wij zijn toegewijd om onze klanten de beste service te bieden en hen te helpen de perfecte gin te vinden. Heb je vragen, bel of stuur een mail

Groet team Label 159